söndag 7 februari 2010

Uppdrag Washington, dag 6 (final day)

Uppdrag Washington, dag 6, 7 februari

09.00 Lokal tid, On our way home
Solen skiner i Washington idag, här som brukar vara runt 10 grader varmt så här års, ser ut som ett vintervykort.

Det är inte bara människorna som har problem med snön, igår när vi gick på M Street på väg hem från en restaurant fick vi plötsligt sällskap av en jättelik brun råtta som irrat sig ut på trottoaren. Den sprang framför oss och banade väg genom mötande folk som trängdes på de oskottade trottoarerna. Folk skrek vid åsynen, och jag tog tillfället i akt och ropade –” George, wait for us, don´t run away”

Det har varit oroligt hela tiden om flygen kommer att gå. Vi fick inga svar från hemsidorna igår och det var fullständigt meningslöst att ringa till Dulles International Airport. Tidigare i morse såg vi dock att KL651 med destination Washington lyft från Schiphol, och det är det planet vi ska hem med, så det ser ljust ut.

09.45 Lokal tid
Pratat med Pete Lailetta på Volvo Training center i Herndon. Han är redan på plats , och har skottat en ”ränna” från gatan så att vi kan köra in bilarna till honom. Nu väntar vi bara på att man ska skotta upp utfarten från hotellets garage så att vi kommer ut på gatan. Tur att båda Volvobilarna är 4-hjulsdrivna.

I och med detta avslutar jag nu rapporteringen från Washington DC och detta uppdrag. Du kan fortsätta och följa bloggen om du vill veta vad som händer med EcoDriving i Sverige och i Världen.

Michael Axelsson

1 kommentar:

  1. Stort tack för föredömlig rapportering och grattis till ett väl utfört uppdrag! Har med spännig följt era förehavanden i Washington.

    SvaraRadera